Betongsaging og boring

Kontakt oss for mer informasjon eller for å bestille betongsaging og boring

Betongsaging og kjerneboring for små og store prosjekter

Skal du rive en betongkonstruksjon, åpne opp en vegg med en dør eller noen vinduer, eller legge inn et nytt rørsystem i betong - da er det kjekt å ha en sterk samarbeidspartner med riktig utstyr og kompetanse. Vi i AS Byggtjenester har mange store og krevende prosjekter bak oss, hvor vi har utført mange typer jobber hvor vi har brukt betongsaging og kutting, samt kjerneboring.

Den vanligste anvendelsen for betongsaging

Betongsaging benyttes når man skal sage ut dører, vinduer, porter og større åpninger i vegger og dekker. Dette blir utført i både ikkebærende og bærende konstruksjoner. Vi utfører betongsaging på alle typer næringsbygg, industribygg, tunneler, broer, kaianlegg, privathus med mer. Vi utfører også gulvskjæring med mulighet for oppheising med bukk og talje.

Når trenger du å kjernebore?

Trenger du hull i en flate for å legge inn ventilasjonskanaler, vannrør eller elektrisk anlegg? Vi tar på oss boreprosjekter i betongflater, granitt, sement, Leca og alle andre steinmaterialer.

Din lokale spesialist innen boring og betongsaging

Uansett prosjekt, sikrer våre kvalifiserte fagfolk riktig kvalitet til kunden!

Vi holder til på Hunndalen i Gjøvik kommune, og dekker hele Østlandet, inkludert, Akershus, Lillehammer, Valdres og Hadeland. Ingen jobb er for komplisert eller for enkel - vi påtar oss store og små oppdrag i hele Oppland.