Sandblåsing

Kontakt oss for mer informasjon om sandblåsing

Hva er Sandblåsing?

Sandblåsing er sand eller annet materiale, som skytes over en overflate i høy hastighet. Denne strippemetoden brukes for å fjerne overflatelag som maling og smuss eller andre industrielle materialer fra et fast underlag. Selve slipematerialet, eller sandblåsingmedia, varier ut i fra hvilke type underlag som skal blåses.

Sandblåsingmedier

Spennet går fra der man skal fjerne et tykt eller hardt belegg, hvor det er behov for å bruke metallsplinter, glassperler, kvarts eller natron - til belegg som er tynnere eller som har underlag med detaljer i for eksempel treverk - da må man blåse med et skånsomt media, som for eksempel mais eller valnøttskall.

En fleksibelt og bruksvennlig metode

Alle maskinene vi har er lette å håndtere og jobber på en ren og tilnærmet støvfri måte, uten at det går ut over området rundt behandlingen. Vanlige bruksområder er blant annet:

- Stein
- Rust fra stål
- Betonggulv
- Graffiti på husvegger
- Trepanel

Din lokale leverandør innen sandblåsing

Uansett prosjekt, sikrer våre kvalifiserte fagfolk riktig kvalitet til kunden!

Vi holder til på Hunndalen i Gjøvik kommune, og dekker hele Østlandet, inkludert, Akershus, Oslo, Lillehammer, Valdres og Hadeland. Ingen jobb er for komplisert eller for lett - vi påtar oss store og små oppdrag i hele Oppland.