Se hva vi kan hjelpe deg med

Tjenester

Lang og solid erfaring

Vi i AS Byggtjenester tilbyr en rekke spesialtjenester innen bygg, betong, stål og epoxy. Våre 12 medarbeidere har lang og solid erfaring, og når du velger oss kan du føle deg trygg på at arbeidet blir utført på best mulig måte og med høyest mulig kvalitet. Våre kunder er i hovedsak industri, landbruk og entreprenører på Østlandet, og vi har utviklet oss til å bli den største leverandøren av våre tjenester i Hedmark og Oppland.

På denne siden kan du lese mer om spesialtjenestene vi tilbyr. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål.

sager gjennom betong

Betongsaging og boring

Skal du rive en betongkonstruksjon, åpne opp en vegg med en dør eller noen vinduer, eller legge inn et nytt rørsystem i betong – da er det kjekt å ha en sterk samarbeidspartner med riktig utstyr og kompetanse.

maskin sprayer betong på vegg

Betongsprøyting og betongpumping

Fordelen med sprøytebetong og betongpumping er at det stivner fort, og man kan da bruke tiden på andre deler av prosjektet.

to bruer i sement

Sandblåsing

Sandblåsing er sand eller annet materiale, som skytes over en overflate i høy hastighet. Denne strippemetoden brukes for å fjerne overflatelag som maling og smuss eller andre industrielle materialer fra et fast underlag.

Epoxy tømmes over gulv

Epoxy

Epoxy har god festeevne og er motstandsdyktig mot kjemikalier og varme og er derfor ideell i bruk som industribelegg som må tåle røff behandling av ulike slag. I tillegg er dette et løsningsmiddelfritt produkt, og er vedlikeholdsvennlig og har lang levetid.

mann driller i vegg

Innvendig riving

Innvendig riving kan være en enkel jobb; men det kan også være svært krevende og til tider farlig for de som utfører arbeidet. Da er man helt avhengig av å ha både riktig utstyr samt kunnskap og erfaring for full kontroll over situasjonen.

Bygning av betong innvendig

Betong

Betongarbeid stiller høye krav til utstyret. For at vi skal kunne tilby det brede spekteret av betongtjenester som vi gjør, må man ha en komplett maskinpark. Det er ikke her man skal spare på pengene, da det er uvurderlig å ha robuste, pålitelige maskiner som gjør jobben sin.

Har du noen spørsmål eller ønsker våre tjenester?

TA KONTAKT I DAG